Agile тренинги, обучение и сертификации Scrum, Kanban, DevOps в Scrum Украина
 

Політика конфіденційності

Володільцем персональних даних, що збираються відповідно до цієї політики конфіденційності (далі – Політика конфіденційності), є Товариство з обмеженою відповідальністю «СКРАМ УКРАЇНА» (далі – Scrum Ukraine).

Ми відповідально ставимося до обробки, в тому числі зберігання, персональних даних споживачів послуг Scrum Ukraine, відвідувачів сайту https://www.scrum.ua/ та інших суб’єктів персональних даних. Персональні дані – в розумінні законодавства про захист персональних даних це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ця Політика конфіденційності містить склад та зміст персональних даних, які ми збираємо від споживачів послуг Scrum Ukraine, відвідувачів наших сайтів (в тому числі мобільної версії сайту) та інших суб’єктів персональних даних. Крім того, в цьому документі ми детально описуємо визначені законодавством про захист персональних даних права суб’єктів персональних даних, мету збору, осіб, яким передаються персональні дані тощо.

Склад та зміст даних, що збираються

Мета збору та особи, яким передаються дані

Scrum Ukraine збирає й обробляє наступну інформацію: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти та телефон. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію.

Для того, щоб взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами. Згідно Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючи свої дані у формі для скачування матеріалів або в будь-якій іншій формі на наших сайтах, проставляючи відмітку про ознайомлення та згоду з цією Політикою конфіденційності, ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних з метою поширення Scrum Ukraine рекламної, маркетингової та іншої інформації, а також ви погоджуєтесь на використання згаданих в цій Політиці конфіденційності файлів cookie.

За вашою згодою, ми можемо направляти вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані товари і послуги, які можуть вас зацікавити. Якщо ви погодитеся на отримання розсилки, ми будемо направляти вам матеріали на вашу адресу електронної пошти від імені цих партнерів. Крім того, коли ви відвідуєте наші сайти, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: вашу IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп'ютера / мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адреса сайту, на якому була розміщена посилання про нас і інформацію про сторінки, які ви відвідали на наших сайтах.

Ми можемо використовувати зазначену інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого сайту і сервісів. Зазначені вами особисті дані не передаються третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту видалення цих даних на вашу вимогу.

Захист персональних даних

Scrum Ukraine вживає всі розумні комерційно обґрунтовані заходи для захисту персональних даних, зібраних відповідно до цієї Політики конфіденційності, від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми закликаємо вас вживати всіх доступних заходів обережності для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Cookie-файли, веб-маяки та інші технології

Сайт https://www.scrum.ua збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті і відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Cookie-файли – це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.
Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайту, виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. З часом ця інформація дозволяє поліпшити користувацький досвід.

Таргетована реклама

Ми використовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag , Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб направляти вам рекламу відповідно до ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може вас зацікавити.

Зміна Політики конфіденційності

На цій сторінці ви зможете дізнатися про будь-які зміни цієї Політики конфіденційності. В разі внесення істотних змін до цієї Політики конфіденційності вам буде надіслана інформація на ваш e-mail.

Місцезнаходження персональних даних

Персональні дані зберігаються на захищених серверах Scrum Ukraine в Німеччині.

З будь-яких питань звертайтесь до адміністратора сайту за e-mail: hello@scrum.ua.

Мы активны в социальных сетях и хотим общаться. Добавляйтесь на нашу страничку в facebook и присоединяйтесь к нашим сообществам.

По вопросам коучинга и корпоративных программ:

+380 93 4974661
hello@scrum.ua

По вопросам публичных классов, регистраций, счетов:

+380 95 7402380
hello@scrum.ua

По всем номерам телефонов - голос и telegram.

©2017 - 2021 Scrum Ukraine. Все права защищены.

Политика конфиденциальности